Kush jemi

2sc Internet esht nje kompani e krijuar ne gusht te vitit 2009 , me nje staf te kompletuar , te zgjedhur ne
fushat e ndryshme te elektronikes dhe informatikes .Pune e palodhshme me korrektesi e pergjegjesi , koherente
me evolimin ne kohe te gjith games se fushes se teknologjise dhe informacionit.Jemi rritur gradualisht te ndihmuar
nga njohurite baze e te thelluar teorike te teksteve shkencore si dhe me nje praktike gati 10-vjecare ne gati te
gjitha fushat elektronike.

Misioni

 

Ne kemi nje mision te qarte , te ecim perpara ne rrugen tone, te bindur ne vete se vetem me pune profesionale do te arrijm te sherbejm tek ju miq te dashur cilesine sa me te mire te sherbimit te internetit.

Me pergjegjsi dhe profesionalizem do ju sherbejm per defektet e ndryshme kompjuterike si dhe te mos kursehemi kurrsesi me stafin tone te supportit ne zgjidhjen ne kohe rrekord te problemeve te shumta ne pc tabletin apo smartphon-in tuaj.

Vizioni

2sc Internet esht nje kompani e krijuar ne gusht te vitit 2009 , me nje staf te kompletuar , te zgjedhur ne
fushat e ndryshme te elektronikes dhe informatikes .Pune e palodhshme me korrektesi e pergjegjesi , koherente
me evolimin ne kohe te gjith games se fushes se teknologjise dhe informacionit.Jemi rritur gradualisht te ndihmuar
nga njohurite baze e te thelluar teorike te teksteve shkencore si dhe me nje praktike gati 10-vjecare ne gati te
gjitha fushat elektronike.
Ne kemi nje vizion te qarte te ecim perpara , motivimi per ne jeni ju te dashur miq qe na respektoni , jeni
ju qe na beni te punojme fort , me profesionalizem , sepse vetem keshtu ne arrijme aty ku duam dhe vetem
keshtu ne profesionalizohemi.

Sherbime

Sherbime

Internet-Servis(PC,Laptop,Tablet,Smartphone…)

Shitje

1.PC – Laptop-smartphone;

2.Acsesore;

3.Kancelari;