Zbulo shpejtësinë që të ka munguar gjithë këtë kohë

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri planesh interneti që përshtaten me cdo lloj kategorie, si “Familje” ashtu dhe “Biznes” të kategorive të ndryshme.

Zbulo shpejtësinë që të ka munguar gjithë këtë kohë dhe bëje tënden!

Paketa Download Upload IP Cmimi
Familje Base 20 Mbps 5 Mbps Dinamike 1500 L
Familje Premium 30 Mbps 10 Mbps Dinamike 2000 L
Biznes Base 30 Mbps 2 Mbps Statike 3000 L
Biznes Premium 50 Mbps 50 Mbps Statike 5000 L

Kliko ketu per te pare Model Kontraten me 2SC.

Kliko ketu per te pare raportimin e treguesve te cilesise se sherbimit (QOS) per aksesin ne internet.