Kam harruar passwordin e wireless-it?

-Fillimisht kontrolloni nëse jeni i lidhur në rrjet.
-Nëse po, futuni me anë të browserit (Chrome/Mozilla/Explorer etj) në ndërfaqen e routerit sipas specifikave të mëposhtme:
-192.168.1.1 / Enter ose 192.168.0.1 / Enter
-Vendosni Username (admin) dhe Password (admin ose admin1234)
-Në dritaren Interface Setup / Wireless (WLAN) /Pre shared key /********** shikoni passwordin tuaj dhe dilni nga ndërfaqja .