Zbulo shpejtësinë që të ka munguar gjithë këtë kohë

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri planesh interneti që përshtaten me cdo lloj kategorie, si “Familje” ashtu dhe “Biznes” të kategorive të ndryshme.

Zbulo shpejtësinë që të ka munguar gjithë këtë kohë dhe bëje tënden!

Paketa Download Upload IP Cmimi
Familje 4 Mbps 1 Mbps Dinamike 1200 L
Familje 2 Mbps 3 Mbps Dinamike 1500 L
Familje 4 Mbps 2 Mbps Dinamike 2000 L
Familje 4 Mbps 1 Mbps Dinamike 1999 L
Familje 6 Mbps 1 Mbps Dinamike 1500 L
Biznes 4 Mbps 4 Mbps Statike 3999 L
Biznes 8 Mbps 8 Mbps Statike 5999 L
Biznes 4 Mbps 2 Mbps Statike 3999 L
Biznes 20 Mbps 10 Mbps Statike 6999 L

Kliko ketu per te pare Model Kontraten me 2SC.

Kliko ketu per te pare raportimin e treguesve te cilesise se sherbimit (QOS) per aksesin ne internet.